02 diciembre 2006

Ves...

Muack, Muack... Mirada... Els ulls diuen tot el que no poden les paraules. Sí, ja ho se, no ho entenc, però ho se. La mà fa un gest contraient els cinc dits en forma de despedida. Somriure... Es fàcil llegir el teu somriure. Ves, si us plau, ves...
No et giris, camina i no et giris... No se si podré soportar-ho un cop més. Ara ets només una esquena que avança per endinsar-se a la ciutat i perdres. Una silueta que aviat es tornarà distància.
No et giris, avança i no et giris... Potser algun dia tornarem a recobrar el sentit i les mirades tornaran a creuar-se. Potser ballarem plegats com si ningú ens estigués veient, com ho vem fer per primer cop, quan el passat era present i res no importava massa. Potser demà serà el somiat present i no ens tremolarà la veu.
No et giris, marxa i no et giris... El final ha esdevingut perfecte.
El maleit nus torna a pujar a la gola i els ulls recobren la intenció de fer-me passar un mal rato... Però avui no toca plorar.
El terre està massa brut... Escales... Metro... Silenci... A-D-E-U.


«Alquilé el corazón y hoy me quedo con lo puesto;
historia de nunca acabar, historia de lo nuestro»


[ lletra: jo / música: ell ]Te lo cuento con música: 28 letras - Tiza

4 Comments:

At 4:14 p. m., Blogger belga_seg said...

las despedidas ya son asquerosas de por sí... pero esta es tremendamente asquerosa... tiene que ser difícil decirle a alguien a quien quieres, o has querido mucho, que se vaya, que desaparezca... a veces necesitamos 3 veces la fuerza que poseemos... si lo has conseguido, enhorabuena. y ya sabes, avui no toca plorar ;).ni avui ni demá. (creo que no me estoy inventando esta palabra... aunq todo puede ser lerolero...)
besitos kiu!

 
At 1:16 a. m., Blogger Kiukara said...

Lo peor es decir adiós cuando no quieres decir adiós... y eso te revuelve "asquerosamente" por dentro... pero es la única solución.

Ni avui ni demà... ;-) lerolerolero!

Ke lista es la joia! :-PBesiku gordo bixo!I com deia...

«Si en saps el pler no estalviïs el bes
que el goig d'amar no comporta mesura.
Deixa't besar, i tu besa després
que és sempre als llavis que l'amor perdura»

Joan Salvat-Papsseit

 
At 5:30 p. m., Anonymous insecto said...

Como alguien dijo alguna vez, para atrás ni para coger impulso!
(aunque me tengo que detener en algunas frases para encontrar su significado, me encanta leerte en catalán :) )

 
At 3:15 p. m., Blogger Kiukara said...

Hola Palo!

Pues, aunque no suelo hacerlo habitualmente (me desenvuelvo mejor con el castellano) a mi también me gusta más leerme en catalán :-P (sobretodo por el significado que "le doy" cuando lo escribo...).

A mi me ENCANTA que, aunque tengas que releer, lo entiendas (lo entendais)... Para que luego digan algunos! Ejem... me callo...Besiku wapa!

 

Publicar un comentario

<< Home